Pedicure

Pedicure behandelingen

 

Een voetbehandeling maakt niet alleen je voeten mooier, maar is weldadig voor het gehele lichaam. Wij zullen uw nagels knippen, eelt en likdoorns verwijderen, ingroeiende en schimmelnagels behandelen. Heeft u last van drukplekken, blaren en kloven en wilt u verlichting van de klachten? Bij Antheion behoort dit alles tot een pedicure behandeling met een max tot 30 behandelminuten. Antheion, uw specialist in voetzorg!

 

 

Pedicure behandeling
Een cosmetisch pedicure consult kan bestaan uit het knippen en polijsten van de nagels, het verwijderen van eelt en dit netjes afwerken, het behandelen van likdoorns, ingroeiende nagels, en van schimmelnagels (kalknagels) en het inmasseren van de voeten met voetencrème.

 

 

Spa behandeling
De zachte voetjesbehandeling. Met een natuurlijke scrub wordt de huid van de voeten weer zacht en soepel gemaakt. Tijdens de scrubbehandeling worden de dode huidcellen verwijderd, de voet kan weer beter gehydrateerd en verzorgd worden, U zult het verschil direct merken.


Medisch Pedicure

 

Antheion is in het bezit van een Medische aantekening, dit houdt in dat ik kennis heb van de Diabetische voet, Reumatische voet en de overige voetproblematiek Wij zullen u na een intakegesprek duidelijk communiceren welke behandeling het beste bij u past. Als specialiteit bied ik ook nagelregulatie/nagelbeugels, nagelreparatie, druk vrij leggen of het maken van een orthese.

 

Medisch Pedicure
Antheion is in het bezit van een Medische aantekening, dit houdt in dat wij de kennis hebben van de Diabetische voet, Reumatische voet en de overige voetproblematiek. Wij zullen u na een intakegesprek duidelijk communiceren welke behandeling het beste bij u past. Als specialiteit bieden wij ook nagelregulatie/nagelbeugels, nagelreparatie, druk vrij leggen of het maken van een orthese.

Nagelreparatie
Nagelreparatie is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen zodat de nagel weer één geheel is. De nagel krijgt een natuurlijke uitstraling en kan desgewenst gelakt worden en afgenomen met nagellakremover.

Nagelregulatie / nagelbeugel
Wanneer de nagel ingroeiend is of sterk rond loopt kan deze gereguleerd worden d.m.v. een beugel waardoor de nagel weer een mooie platte vorm krijgt. Daarmee wordt ingroeien voorkomen De nagelbeugel wordt steeds na een aantal weken een stukje verplaatst tot dat de nagel recht is en de pijnklachten verdwenen zijn.

Orthese
Een orthese beschermt of ontlast een gewricht.


Antheion, uw specialist in voetzorg
Voor alle zorg omtrent uw voeten, tenen en nagels. Wij ontzorgen u helemaal als het gaat om uw voeten. Heeft u behoefte aan een optimale verzorging op cosmetisch gebied dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn in de diverse disciplines gespecialiseerd en kunnen de veel voorkomende klachten verhelpen, verlichten en voorkomen. Wacht niet te lang en loop vooral niet te lang door met uw voetklachten.
Neem contact met Antheion op wat wij voor U kunnen betekenen.