Massage

Wanneer Holistisch Massage Therapie?
Heb je fysieke klachten
 waardoor je vaak of heftig vermoeid bent? Heb je vage klachten met vaak hoofdpijn, verwardheid en bijvoorbeeld slechte concentratie? Is er iets in je leven gebeurd waardoor je in een bepaald proces zit en er niet meer uit denkt te komen? Dan is de Holistisch Massage Therapie wellicht een uitkomst voor jou om snel en adequaat tot rust, ontspanning en nieuwe energie te komen. Niet “Wat je overkomt!” bepaalt je leven, maar “Hoe ga je ermee om?”

Veel voorkomende rugklachten
Als je veel geestelijke druk hebt of door processen bent gegaan die je niet helemaal verwerkt hebt dan kan je zodanig door het denken ook fysiek gaan verkrampen. Je neemt geestelijk en lichamelijk een verkeerde houding aan. Dit uit zich ook vaak in rugklachten omdat personen letterlijk en figuurlijk “gebukt” gaan door het leven. Bij onze massage zullen wij juist aan de probleemgebieden extra tijd en aandacht besteden.

 

 

Holistisch Massage Therapie

Bij Antheion krijg je de uitnodiging om te luisteren naar je binnenste zelf, dit geeft een opening om te laten zijn wat er nu is. Door deze Holistische behandeling en jou centraal te stellen zal je aandacht hebben voor wat voor jou voelbaar is. Je vindt jouw natuurlijke innerlijke ontspanning die lichaam en geest rust geven. Aanrakingen ontspanning zorgen voor balans en rust. Deze benadering en behandeling ondersteunen het herstelproces van lichaam en geest.

 

Holistic Pulsing
Bij deze vorm pulst men zachtjes het lichaam. Holistic pulsing werkt helend en nodigt uit tot diepe ontspanning en loslaten. De masseur brengt je lichaam zacht en vriendelijk in beweging, in een wiegend ritme. Het geeft je een gevoel van geborgenheid en veiligheid als vanzelf laten spanningen los, sommige blokkades kunnen worden aangeraakt en mee stromend op het ritme worden los gelaten een diepe ontspanning tot gevolg. Uiteraard is Holistic pulsing te gebruiken voor diepe ontspanning maar zeker ook voor mensen die veel in hun hoofd zitten Het pulsen stimuleert het hele lichaam Inzicht door bewustwording is het kenmerk van Holistische massagetherapie. De uitnodiging om te luisteren naar de ongemakken van jouw lichaam geeft een opening om te laten zijn en te voelen wat er nu is.

Massage therapie en oncologie
Na de diagnose van een levensbedreigende ziekte komt menigeen in een medische achtbaan terecht van doorverwijzingen naar artsen en instanties. Alle aandacht is gericht op de ziekte en niet meer op jou als persoon. De aanrakingen die je ervaart zijn vaak alleen nog maar vanuit medische handelingen. Spanning en stress gaan je leven overheersen.
Bij Antheion krijg je de uitnodiging om te luisteren naar je binnenste zelf, dit geeft een opening om te laten zijn wat er nu is. Door deze Holistische behandeling en jou centraal te stellen zal je aandacht hebben voor wat voor jou voelbaar is.


Antheion, uw specialist in Holistische Massage Therapie
Bij iedere grote gebeurtenis in je leven hoort een proces. Als het een blijde gebeurtenis is, geeft het je vaak energie, kracht, vitaliteit. Je voelt je goed. Maar wanneer het om een diagnose van een ziekte, een verlies of een andere grote emotionele gebeurtenis gaat, wordt het vaak gevolgd door een proces van verdriet, verwarring en rouw. De balans in jezelf is ontregeld. Zowel voor de persoon die de diagnose krijgt als voor de dierbare om hem/haar heen. Het is belangrijk om de gevoelens niet te ontkrachten of te ontkennen. Maar er juist bij stil te staan. De neiging bestaat om iets weg te willen nemen, te veranderen. Maar de kracht ligt bij holistische massage-therapie in het voelen hoe het NU is.